Find best premium and Free Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

Нови проекти

Нашата фирма предстои да получи концесионните права върху две находища за скалнооблицовъчни материали през 2012г.

Бигор ( травертин ). Първото находище е близо до град Гурково общ. Казанлък и е за изключително редкия камък Бигор, който е близък по десен и свойства до групата на травертините. Бигорът се формира при строго специфични природни условия

 

каскадно спускане на богата на калциев карбонат вода. От древни времена бигора е познат като екзотичен и рядък камък за облицовка. Използва се предимно при изграждането и възстановяването на църкви и манастири. Нашата фирма ще бъде единствения законен производител на бигор в България. Подготвителните работи по находището се очаква да започнат в края на 2012, а първите блокове се предвиждат за 2013.

 

 

Гранит: Второто находище е близо до град Твърдица общ. Сливен. То е гранитно находище. Основния цвят на гранита е зелен изпъстрен с розово, бяло и черно. Това е първия цветен декоративен гранит добиван в България, който успешно може да се конкурира с Бразилски, Индийски и Китайски материали на световните пазари. Подходящ е за външна и вътрешна облицовка както и за павиране на пътеки и площадки. Подготвителните работи се очаква да стартират през първата половина на 2013г а първите добити блокове - в края на 2013.

 


Copyright © 2012 www.dinas-bg.com; Всички права запазени